PIKË

Panorama Sport (Albania) - - ZONA MIKS SPORT -

për ndeshje është mesatarja e Enisa Qoses në këtë sezon, ku lojtarja e Elbasanit është aktivizuar në 10 takime gjithsej. Qosja regjistron gjithashtu 6 asiste dhe 9 rikuperime

për ndeshje.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.