111 MILIONË

Panorama Sport (Albania) - - FUTBOLL -

euro është klauzola e Lautaro Martinezit (e vlefshme vetëm për jashtë Italisë dhe brenda dy javëve të para të korrikut) në kontratën me Interin, që skadon në vitin 2023.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.