KËRKESAT

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

Lojtarët kërkojnë garanci për katër rrogat e pamarra dhe mbi të gjitha një datë se kur do të kalojnë në llogaritë e tyre. Gjithashtu, ata duan të sqarohen se si do të procedohet për kontratat, pasi shumicës i skadon marrëveshj­a me Vllazninë më 31 maj. Dy kërkesa të tjera bazike janë edhe sa i përket akomodimit dhe ushqimit. Lojtarët e huaj dhe ata nga rrethet janë të kërcënuar për qiratë dhe faturat e dritave nga pronarët e banesave. Nga ana tjetër, ata kërkojnë që të tria vaktet t'i konsumojnë në një restorant të vënë në dispozicio­n nga klubi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.