Futbollist­ët me probleme

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

Në Maqedoni kanë mbetur portieri Efremov, mbrojtësi Adili dhe sulmuesi Hristov. Për këtë Lici u shpreh se do të gjendet zgjidhje në ditët e ardhshme. "Po punojmë për t'i rikthyer në Shkodër. Kemi aplikuar për lejen e punës, kemi çdo dokumentac­ion në rregull, por për shkak se nuk kanë qenë në Shkodër këtë periudhë janë vonuar procedurat. Besoj këto dy ditë do të ketë një zgjidhje dhe lojtarët do të kthehen", sqaroi ai.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.