Bundesliga 3 nis më 30 maj

Panorama Sport (Albania) - - GJERMANI -

Liga gjermane e futbollit së bashku me Federatën Gjermane vendosën rinisjen e Bundesligë­s së Tretë gjermane në datën 30 maj. Klubet në këtë kategori kanë nisur prej disa ditësh stërvitjen me shpresën për të marrë dritën jeshile për nisjen e aktiviteti­t në javët në vazhdim. Pas Bundesligë­s dhe Bundesliga 1, tani duket se "COVID-19" nuk mund të ndalë më as rinisjen e Ligës së Tretë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.