Në Portugali arbitrat do të udhëtojnë me ekipin

Panorama Sport (Albania) - - ITALI SPORT -

Pandemia ka ndryshuar futbollin në të gjithë Europën dhe derisa të rikthehet normalitet­i, do të ketë shumë debate me rregullat e reja me të cilat duhet të mësohemi. Një nga këto është edhe ai që ka lindur në Portugali. E përditshmj­a sportive "A Bola" raportonte një ditë më parë se arbitrat do të udhëtojnë bashkë me skuadrat mike kur të grumbulloh­en në Madeira dhe për këtë ka dhënë miratimin edhe këshilli arbitral, edhe pse ka shqetësime nga Shoqata e Arbitrave.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.