20 MILIONË

Panorama Sport (Albania) - - FUTBOLL -

euro është vlera e kartonit të portierit shqiptar sipas "transferma­rkt". Fillimisht, Tare e ka blerë portierin kuqezi për vetëm 75 mijë € dhe tanimë, ka në ekip një nga portierët më të vlefshëm në Serinë A.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.