KALENDARI I RI

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

JA PLANI PËR JAVËT E MBETURA

NË SUPERIORE

JAVA 27 (3 QERSHOR)

KUKËSI-LUFTËTARI

LAÇI-TEUTA PARTIZANI-SKËNDERBEU

BYLIS-TIRANA FLAMURTARI-VLLAZNIA

JAVA 28 (7 QERSHOR)

LUFTËTARI-TIRANA BYLIS-TEUTA LAÇI-VLLAZNIA FLAMURTARI-SKËNDERBEU

PARTIZANI-KUKËSI

JAVA 29 (14 QERSHOR)

TEUTA-TIRANA KUKËSI-FLAMURTARI SKËNDERBEU-LAÇI

VLLAZNIA-BYLIS PARTIZANI- LUFTËTARI

JAVA 30 (21 QERSHOR)

LUFTËTARI-TEUTA TIRANA-VLLAZNIA BYLIS-SKËNDERBEU

LAÇI-KUKËSI FLAMURTARI-PARTIZANI

JAVA 31 (28 QERSHOR)

SKËNDERBEU-TIRANA VLLAZNIA-TEUTA PARTIZANI-LAÇI

KUKËSI-BYLIS FLAMURTARI-LUFTËTARI

JAVA 32 (4 KORRIK)

LUFTËTARI-VLLAZNIA TEUTA-SKËNDERBEU TIRANA-KUKËSI BYLIS-PARTIZANI LAÇI-FLAMURTARI

JAVA 33 (12 KORRIK)

PARTIZANI-TIRANA

KUKËSI-TEUTA SKËNDERBEU-VLLAZNIA FLAMURTARI-BYLIS

LAÇI-LUFTËTARI

JAVA 34 (18 KORRIK)

LUFTËTARI-SKËNDERBEU VLLAZNIA-KUKËSI TEUTA-PARTIZANI TIRANA-FLAMURTARI

BYLIS-LAÇI

JAVA 35 (25 KORRIK)

LAÇI-TIRANA FLAMURTARI-TEUTA PARTIZANI-VLLAZNIA KUKËSI-SKËNDERBEU

BYLIS-LUFTËTARI

JAVA 36 (29 KORRIK)

LUFTËTARI-KUKËSI SKËNDERBEU-PARTIZANI VLLAZNIA-FLAMURTARI

TEUTA-LAÇI TIRANA-BYLIS * Ndeshjet "play off" (Kategoria 1) dhe "play out" (Kategoria Superiore) janë parashikua­r të zhvillohen në datat 5 dhe 6 gusht.

KUPA E SHQIPËRISË

TURI ÇEREKFINAL TIRANA-BESËLIDHJA VLLAZNIA-TEUTA APOLONIA-KUKËSI BYLISI-SKËNDERBEU

* NDESHJET E PARA JANË PARASHIKUA­R TË LUHEN MË 10 QERSHOR, NDËRSA ATO TË KTHIMIT MË 24 QERSHOR..

TURI GJYSMËFINA­L

* NDESHJET E PARA JANË PARASHIKUA­R TË LUHEN

MË 1 KORRIK, NDËRSA ATO TË KTHIMIT

MË 15 KORRIK.

FINALJA

2 GUSHT 2020

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.