31

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

maj skadon marrëveshj­a e shumicës së futbollist­ëve aktualë të Vllaznisë me klubin shkodran. Kontratat e tyre mund të vazhdojnë edhe për muajt qershor dhe korrik, vetëm në rast se do të ketë një marrëveshj­e mes palëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.