Panorama Sport (Albania)

Gjobë Skënderbeu­t, “lumë” dënimesh dhe pezullimes­h për të gjithë

-

omisioni i Disiplinës nuk kursehet. Jep gjoba, dënime dhe pezullime në masë. Veç gjobës që i është dhënë Skënderbeu­t për sjelljen e gabuar të tifozëve, bien në sy dënimet për Sopotin që luante në Tropojë.

JA VENDIMET:

1. KF Skënderbeu, për sjellje të gabuar të spektatorë­ve duke hedhur sende në terrenin sportiv, dënohet me gjobë në masën 50.000 lekë. Gjoba të aplikohet në masën 50%.

2. Lojtari i KF Turbina, Markovanba­sten Çema, për provokim të publikut, pezullohet me 2 ndeshje.

3. Zyrtari i FC Lushnja, Marius Sula, për sjellje josportive ndaj zyrtareve te ndeshjes, pezullohet me 8 ndeshje.

4. Lojtari i Valbona FK, Endri Spahiu, për sjellje josportive ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 3 ndeshje.

5. Lojtari i KF Sopoti, Mateus Levendi, për sjellje josportive ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 3 ndeshje.

6. Lojtari i KF Sopoti, Kevin Myslimi, për sjellje josportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes, pezullohet me 4 ndeshje.

7. Zyrtari i KF Sopoti, Sazan Bozra, për sjellje josportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes, pezullohet me 10 ndeshje.

8. Lojtari i KF Naftëtari, Andreino Cerriku, për sjellje josportive ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 3 ndeshje.

9. Lojtari i Shënkollit, Devi Perlesi, për sjellje josportive ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 3 ndeshje.

10. KF Memaliaj, për dështim në përmbushje­n e përgjegjës­ive, dënohet me gjobë në masën 100.000 lekë. Gjoba të aplikohet në masën 20%.

11. Lojtari i SH.S PEPA U-19, Mustjon Halili, për sulm ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 5 ndeshje.

12. Lojtari i Vora FK U-19, Elio Sulaj, për sjellje josportive ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 2 ndeshje.

13. Lojtari i FK Kukësi U-17, Ermal Syla, për sjellje josportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes, pezullohet me 4 ndeshje.

14. Lojtari i FC Lushnja U-15, Igli Mebelli, për sjellje josportive ndaj kundërshta­rit, në bazë të nenit 47/1/d të KDS, pezullohet me 2 ndeshje.

15. Lojtari i FC Besa U-15, Lulzim Cani, për sjellje josportive ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 2 ndeshje.

16. Lojtari i KF Skënderbeu U-19, Mustjon Halili, për sulm ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 5 ndeshje.

17. Zyrtari i Rinia EL U-17, Enkele Lika, për sjellje josportive ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 3 ndeshje.

18. Zyrtari i Akademia e Futbollit U-17, Spartak Hackavija, për sulm ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 12 ndeshje.

19. Lojtari i Tirana Futsal, Florian Gjoni, për sulm ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 5 ndeshje.

20. Lojtari i Flamurtari Futsal, Xhulio Taka, për sulm ndaj kundërshta­rit, pezullohet me 5 ndeshje.

21. Lojtari i Flamurtari Futsal, Karlo Kalus, për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes, pezullohet me 12 muaj.

22. Zyrtari i Flamurtari Futsal, Mario Kalus, për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes, pezullohet me 18 muaj.

23. Lojtari i IMMI, FSHF Sunday League, Erjon Malaj, për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes dhe sjellje ofenduese, përjashtoh­et nga të gjitha aktivitete­t futbollist­ike të organizuar­a nga FSHF.

24. Roamel FT, për aktivizimi­n e një lojtari që nuk kishte të drejtë të luante në ndeshjen e vlefshme për Kampionati­n FSHF Sunday League, kundër Nova Team, humbet 3-0 në tavolinë.

25. Rrëzimin e kërkesës së lojtarit të KF Spartaku, Endri Dahriu, si të pabazuar në KDS.

Kundër vendimit lejohet ankim brenda 3 (tri) ditëve përpara Komisionit të Apelit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania