Panorama Sport (Albania)

Klodian Arbëri: Ndeshjen e vendosi arbitri, na mohuan gol

-

Klodian Arbëri ka shpërthyer ndaj gjyqtarëve pas ndeshjes ndaj Korabit. Trajneri i Tomorit mendon se ekipi i tij meritonte të kalonte më tej, por e ndalën me arbitrat, duke iu referuar rastit të minutës së 43-të, ku nuk u akordua gol në favor të beratasve. Shaqe goditi afër portës dhe Joti i Korabit e largoi topin kur kishte kaluar vijën fatale. “I zhgënjyer nuk e them kurrë, sepse jam krenar për ekipin në çdo lloj aspekti. Që nga fillim e kemi arritur me meritë, ndërsa te gjykimi pastaj t’ia lëmë të tjerëve. Nga rezultati i zhgënjyer normalisht se në futboll duhet të mundesh në mënyrë loje, jo nga të tjera gjëra. I kemi me video rastet dhe po ta shikoni, është gol i rregullt në fundin e pjesës së parë. Ka kaluar topi vijën fatale, ka hyrë gjysmë metri brenda. Nëse e kam gabim, nuk merrem më me futboll. Nga mënyra e lojës jam krenar, pastaj ndikojnë persona të tjerë. Në pjesën e lojës triumfuam në çdo lloj aspekti dhe kjo u pa qartë. Deri këtu ku erdhëm, kemi ardhur me meritë. U thashë djemve më mirë e mbyllim me dinjitet si luajtëm, ndërsa për mënyrat e tjera nuk mbaj përgjegjës­i. Po i fal të gjitha të tjerat, marr vetëm golin e padhënë, sepse për këto ndahet futbolli, në gjëra të vogla. Nuk duhet të ndikojnë gjërat e jashtme. Desha të shkonim në fazën tjetër, që djemtë të afirmohesh­in dhe të krijonim një grup të mirë. Gjithsesi, nuk deshën të na linin. Fat është kur nuk hyn topi, ne e bëmë golin e nuk na e quajtën. Jam shumë i kënaqur nga djemtë që punova. Shpresoj të kemi vazhdimësi vitin tjetër dhe ta ruajmë këtë grup, për të shkuar drejt Superiores”, ka thënë Arbëri pas ndeshjes për “Oversport”.

 ?? ??

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania