El Periodic D'Andorra

Sant Julià dona per inaugurada la cala laurediana amb un concert

L’acte, protagonit­zat pel grup Les Anxovetes, es veu modificat per la pluja

- EL PERIÒDIC ESCALDES-ENGORDANY

Igual que en la primera edició de l’any passat, la inauguraci­ó de la cala laurediana es va veure afectada per la pluja. Tot i no haver pogut fer la inauguraci­ó a la cala, dissabte es va donar donat el tret de sortida a la platja fluvial i des d’ahir l’accés a la sorra de la platja va quedar obert.

D’altra banda, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, va destacar que «la part bonica» que era el concert d’havaneres a càrrec del grup català Les Anxovetes es va poder celebrar dins el vestíbul del

Centre cultural i de congressos lauredià a les 19.00 hores. Així, no es va haver de modificar l’horari que estava previst per començar l’actuació.

Davant les condicions meteorològ­iques, durant la inauguraci­ó, Majoral va mostrar el sentit de l’humor, manifestan­t que d’aigua per la cala no en faltarà amb les pluges recents. A més, va comentar que la cala s’anirà obrint per fases. D’aquesta manera, a més d’obrir ahir la zona de sorra, de cara a la setmana vinent també s’obrirà el bar. Pel que respecta al bany, va explicar que cal estar pendents de les condicions del riu: «L’accés a l’aigua serà a partir del moment en què el nivell del riu ho permeti», va declarar, recordant que l’any passat es va poder obrir a principis de juliol. A més, també va remarcar que s’ha renovat el parc i que, a banda, el volen «dinamitzar en l’àmbit esportiu». Per tant, si la situació sanitària ho permet, la corporació preveu organitzar algun torneig de futbol pels infants i també activitats al camp de petanca, el qual també s’ha adequat. «La voluntat és donar-hi més vida», va indicar.

Pel que fa al concert d’havaneres, el cònsol va explicar que el trasllat i l’adaptació de l’actuació al Centre cultural i de congressos va estar senzilla perquè ja tenien els protocols fets. Així i tot, l’accés es va limitar a un màxim de 70 persones. En aquest sentit, va lamentar que si s’hagués pogut celebrar a la cala, segurament hi hauria hagut més públic.

H

 ?? ANA/A.S. ?? Un instant del concert d’havaneres.
ANA/A.S. Un instant del concert d’havaneres.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra