El Periodic D'Andorra

La Coral Casamanya celebra el concert de primavera

El concert apropa la música del renaixemen­t a la parròquia d’Ordino

- EL PERIÒDIC ESCALDES-ENGORDANY

La Coral Casamanya va endinsar als ordinencs a la música del renaixemen­t en el concert de primavera celebrat aquest diumenge a l’església parroquial d’Ordino, després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia. «La majoria de les cançons són del 1600», va declarar el president de la coral, Lluís Babi, qui es va mostrar molt satisfet de poder tornar a fer un concert. A banda, el repertori també va incorporar amb una sardana i algunes cançons franceses.

En total, el concert va comptar amb 10 dels 11 membres de la coral. En aquest sentit, Babi va comentar que la pandèmia va causar bastants baixes en la coral. D’altra banda, tot i que enguany ja van poder fer la cantada de caramelles i unes nadales al carrer per Nadal, aquest és el primer concert d’aquest any de la coral a Ordino. De fet, va manifestar que, per exemple, les caramelles, les van haver de fer en un format més reduït i més curt. A més, va destacar que durant tot aquest temps, han estat de les poques corals que ha seguit assajant. «Hem intentat fer el curs normal», va indicar, afegint que porten assajant des del setembre passat encara que no hagin pogut celebrar tots els concerts que normalment oferien en altres temporades.

L’aforament del concert era reduït a causa de les restriccio­ns de la Covid-19 i calia reserva prèvia. En total, més d’una vintena de persones van assistir a l’església parroquial d’Ordino per gaudir de la coral.

 ?? ANA/A.S. ?? Una imatge del concert.
ANA/A.S. Una imatge del concert.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra