El Periodic D'Andorra

El Rusc, el nou espai per a joves de la capital

Les activitats inclouen excursions, tallers esportius i de dansa

- EL PERIÒDIC ESCALDES-ENGORDANY

Una festa va servir ahir per donar el tret de sortida a un estiu «ple d’activitats» dedicades al jovent i també per inaugurar les noves instal·lacions de l’espai d’informació i dinamitzac­ió per a joves, que després del trasllat des del Parc Central inicia una nova etapa. La cònsol major, Conxita Marsol, va destacar que s’hagi organitzat un ampli ventall de propostes per a la temporada estiuenca per donar l’oportunita­t al col·lectiu de «gaudir i trobar-se, relacionar-se, respectant les mesures sanitàries».

La festa va comptar amb un centenar d’assistents que han pogut gaudir de música en directe, un programa de ràdio on els joves explicaven les seves vivències, un espectacle de ball i tallers de grafits, entre d’altres.

El nou espai per als joves passa a nomenar-se el Rusc i suposa, tal com va destacar Marsol, un espai molt més ampli que el que ocupava l’anterior. A més dels espais esportius exteriors, el Rusc ofereix un gran espai de lleure educatiu de 250 metres quadrats que compta amb una cuina totalment equipada, al voltant de la qual es fan tallers de cuina però també trobades per berenar i crear espais de diàleg, i també un espai amb una seixantena de jocs de taula, consoles i pantalles. El programa d’activitats per a aquest estiu inclou, entre d’altres, una sortida al Source wake parc, estada i activitats als refugis del Pla de l’Estany i Cabana Sorda, ràfting i descens de barrancs a Sort, vies ferrades a Organyà, tallers de swing, capoeira i acroioga, una excursió en bicicleta elèctrica, sortides a la piscina i una competició d’skate, informa l’ANA.

 ?? COMÚ D’ANDORRA LA VELLA/TONY LARA ?? Un moment de la inaguració del Rusc, ahir a la tarda.
3
COMÚ D’ANDORRA LA VELLA/TONY LARA Un moment de la inaguració del Rusc, ahir a la tarda. 3
 ?? COMÚ D’ANDORRA LA VELLA/TONY LARA ?? Les autoritats de la capital visiten el Rusc, ahir a la tarda.
COMÚ D’ANDORRA LA VELLA/TONY LARA Les autoritats de la capital visiten el Rusc, ahir a la tarda.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra