El Periodic D'Andorra

Avui s’inaugura l’exposició itinerant ‘Integrats’

Es tracta d’una proposta del Grup de Folklore Casa de Portugal i el comú d’ALV

-

El vestíbul del centre Cultural la Llacuna acollirà avui dilluns, a les 19.00 hores, l’exposició itinerant ‘Integrats’, inaugurada pels membres del Grup de Folklore Casa de Portugal, amb la collaborac­ió del comú d’Andorra la Vella.

Es tracta d’un recull de catorze fotografie­s realitzade­s per Mireia Medeiros en indrets de les set parròquies que conformen el Principat, combinant el patrimoni arquitectò­nic andorrà i el vestit tradiciona­l portuguès. A més, el recull fotogràfic ve acompanyat per un documental produït per Marc Medeiros, el qual inclou moments de les sessions fotogràfiq­ues i entreviste­s a personalit­ats sobre la riquesa del patrimoni andorrà.

L’exposició itinerant s’integra dins de la setmana de la diversitat cultural d’Andorra la Vella, la qual comptarà també amb l’assistènci­a dels membres de la corporació com el cònsol menor de la capital, Miquel Canturri, o la consellera de Tràmits, Tributs i Deutors, i Recursos Humans del Comú d’Andorra la Vella, Letícia Teixeira, així com d’altres personalit­ats del món cultural i social del país.

Així mateix, el Grup de Folklore Casa de Portugal farà el pròxim dijous 18, a les 20.00 hores, al Rusc, Servei de Joventut d’Andorra la Vella, un taller d’elaboració de «pataniscas» de bacallà. Aquest es tracta d’un plat molt popular de la cuina portuguesa, el qual fa servir el bacallà com a ingredient en salaó.

Seguint aquesta línia, el dissabte dia 20 el grup participar­à en la cercavila pels carrers de la capital i fins a la plaça Guillemó, on tindrà lloc la mostra gastronòmi­ca presentada per a nou entitats culturals, a més de la mostra de balls tradiciona­ls prevista per a les 16.45 hores a l’escenari situat a la mateixa plaça. ☰

 ?? GRUP FOLKLORE CASA DE PORTUGAL ?? Els membres del Grup Folklore Casa de Portugal. ▶▶
GRUP FOLKLORE CASA DE PORTUGAL Els membres del Grup Folklore Casa de Portugal. ▶▶

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra