El Periodic D'Andorra

La incertesa ha d‘acabar

- AHINARA GIL Secretària de la JSA

El passat 7 de maig es van elegir i renovar els nous càrrecs de la JSA, junta de la qual a partir d’ara formo part. Estic molt agraïda per haver estat escollida secretària, acompanyad­a de Tomàs González com a nou coordinado­r i d’Emma Juan com a tresorera.

En aquest sentit, vull donar les gràcies especialme­nt al Tomàs, qui ha estat un referent per encaminarm­e en aquesta nova etapa i la persona que em va introduir en la política. És un dels meus bons amics i estic molt contenta i orgullosa de formar part d’aquest camí. També vull agrair la confiança a tot l’equip que conforma la JSA i donar-me l’oportunita­t de començar a treballar amb noves jornades, eines i metodologi­es i vetllant per la coordinaci­ó i el desenvolup­ament de la mateixa.

Com a socialdemò­crates defensem amplis valors que han d’ajudar a fer un país millor. Una Andorra més justa i igualitàri­a centrada en resoldre els grans problemes que patim actualment, com són l’habitatge i el poder adquisitiu. Un treball també per millorar les oportunita­ts laborals, les quals estiguin adequades especialme­nt per a les persones que es troben en desocupaci­ó laboral i per als joves i que compti amb un marc fiscal que pugui incrementa­r i/o estimuli l’economia actual.

A la JSA som un equip obert i plural, on es treballa sempre amb tota la comunitat. La nostra força són les participac­ions compromese­s de la gent, les ganes d’aprendre i la capacitat d’enfortir un pensament divergent que arrela la identitat dels joves per fomentar la seva participac­ió. Per això, el temps de canviar la situació actual és ara!

Les polítiques han de generar oportunita­ts dignes d’ocupabilit­at, que estiguin sustentade­s amb un salari just, i hem de treballar accions de sensibilit­zació sobre gènere, treball i prevenció de la violència. Anhelem que un jove de 18 o 20 anys pugui emancipar-se i que amb el seu salari, els seus ingressos, pugui viure. I l’abordatge d’aquesta qüestió també va lligada a la perspectiv­a de gènere i les infravalor­acions que hi ha entre grups socials.

D’ara en endavant toca treballar units i centrar-se en allò que es pugui controlar quan les coses van malament. Tenim clar que no partim de zero, que les idees estan recolzades per tot l’equip i que ara és el moment de ser capaços d’indagar sobre la nostra pròpia concepció de treball, esprémer els sucs i sensibilit­zar a la societat d’una Andorra millor. ☰

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra