El Periodic D'Andorra

Impacte +: l’aposta del Grup Pyrénées per a la sostenibil­itat

L’empresa ha assolit un estalvi total del 23,8% amb escreix de l’objectiu

-

Impacte+ (impacte positiu), el pla estratègic de sostenibil­itat de Grup Pyrénées, té com a objectiu aplicar un seguit d’accions per acabar generant un canvi dins el país i al món en general. Durant el primer trimestre d’aquest any, l’empresa ha assolit un estalvi total del 23,8%, superant amb escreix l’objectiu de Govern que fixava, en el seu moment, un estalvi que arribés al 15%.

Davant les xifres d’estalvi energètic assolides, que eren de 21,93% al mes de gener, 21,88% al febrer i 27,68% al març, el Grup Pyrénées aposta per continuar amb les mesures iniciades més enllà de l’aixecament de les mateixes per part de Govern i continuar amb el compromís sostenible tot generant un impacte positiu.

Més enllà de l’estalvi energètic, el grup líder del sector retail a Andorra ha col·locat plaques solars, ha introduït millores en l’aïllament i en les calderes dels edificis, ha renovat les instal·lacions amb il·luminació 100% LED i ha iniciat l’aplicació de sistemes de climatitza­ció i refrigerac­ió com el freecoolin­g.

Les línies mestres que persegueix el projecte van acompanyad­es dels Objectius de Desenvolup­ament Sostenible (ODS) marcats per les Nacions Unides. No obstant, Grup Pyrénés s’enfocarà sobre aquells amb els quals ha detectat tenir una vinculació més directa: els ODS relacionat­s amb salut i benestar; els del treball digne i creixement econòmic; els de la indústria d’innovació i infraestru­ctures, amb la reducció de desigualta­ts, els de consum i producció responsabl­e i els d’acció climàtica. ☰

 ?? EL PERIÒDIC ?? Els magatzems Pyrénées. ▶▶
EL PERIÒDIC Els magatzems Pyrénées. ▶▶

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra