El Periodic D'Andorra

Major rendibilit­at dels agents si s’incorpora més personal

-

Dotar al Cos de Policia de més efectius farà que puguin desenvolup­ar millor la seva feina i d’aquesta manera cobrir totes les necessitat­s de la població. Amb la dotació de 40 efectius més, que és el que demanen incorporar, la rendibilit­at i l’excel·lència del cos serà molt més elevada i, sens dubte, més completa, ja que falten efectius a totes les unitats.

A part de la major dotació de personal també s’han d’incrementa­r de manera notable els recursos materials, augmentant així la formació dels policies d’arreu del país, de manera que la feina perfeccion­i més la profession­alitat dels agents, per a poder desenvolup­ar la seva feina de la millor manera possible i al 100% amb tots els elements necessaris a nivell de material policial.

Durant els propers anys es vol emfatitzar com a finalitats importants la reducció dels accidents de trànsit, molt concorregu­ts durant el 2022 i 2023, on la xifra ha pujat. Combatre i prevenir la violència de gènere, la ciberdelin­qüència i la lluita contra les drogues també són tres objectius que des de les unitats de la Policia es volen disminuir. La lluita contra els estupefaen­ts és un tema cabdal sobretot en joves, edat en la qual s’és més influencia­ble i on el consum pot afectar de manera més greu i aguda.

Tot i això, els amics amb els quals t’ajuntes i fas equip també poden influir molt en temes de drogues i un abús excessiu de les xarxes, que acaben portant a temes de ciberdelin­qüència si no es vigila a l’hora de navegar en certes pàgines.

El reconeixem­ent de tots els policies del cos s’ha fet efectiu, i s’ha posat de manifest la bona tasca desenvolup­ada pels agents, que continuarà millorant i progressan­t a mida que augmentin els agents de policia i s’aporti més material necessari per a realitzar les tasques de manera correcta al llarg de la jornada laboral.

Amb més personal i material el cos serà més efectiu

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra