El Periodic D'Andorra

El ‘fulletó’ continua

Bakis té encarrilat el traspàs al Saragossa, però l’Oviedo també ha fet una oferta i el Mallorca li ha posat l’ull a sobre

- POL FORCADA QUEVEDO @PeriodicAN­D

El fulletó de Sinan Bakis continua més viu que mai. El passat cap de setmana no va viatjar a Leganés per a disputar el darrer partit fora de l’Estadi Nacional de l’FC Andorra, i se l’ha relacionat amb el Reial Saragossa i el Celta de Vigo, però ara també s’hi suma el Reial Oviedo i l’RCD Mallorca. Sembla que el capítol del turc al Principat ha arribat al seu fi, i tot indica que tampoc jugarà aquest dissabte el darrer matx de la lliga contra el Vila Reial B. Serà la seva tercera setmana sense jugar i, per tant, sense disputar els 45 minuts que necessitar­ia per a renovar automàtica­ment contracte amb els tricolor.

Part per part. Segons informa El Periódico de Aragón, els blanquillo­s és el conjunt de la Lliga Smartbank que té més encaminat el fixatge del davanter, que resta a l’espera d’una oferta ferma des de les Illes Balears per a acabar de decidir. Tot i això, l’arribada de Bakis a La Romareda té un alt cost. El jugador demana una fitxa del voltant del milió d’euros i una prima de fixatge de 500.000, això sí, aquesta darrera xifra negociable. Es tracta de números bastant elevats per a qualsevol equip de la categoria, i és aquí on entra l’Oviedo. L’entitat asturiana, segons publiquen, és la que ha fet l’oferta més elevada al punta. De totes maneres, el davanter faria les maletes cap a Aragó en cas de continuar a la segona divisió, amb un Saragossa que el té com a màxima prioritat.

A l’espera, doncs, de quedar-se a la categoria de plata, hi ha l’opció del Mallorca, que s’ha fixat en el turc però encara no ha fet cap proposta ferma. Els vermellenc­s tenen a Vedat Muriqi a les seves files, sisè màxim anotador de la Lliga Santander amb 13 gols, mentre que la resta de davanters han firmat xifres bastant escasses: Amath Ndiaye amb dos gols, Abdón Prats i Tinotenda Kadewerwe amb un cadascú, i Ángel Rodríguez sense marcar. Prats és l’únic que té contracte en vigor per a la temporada vinent, i ja se sap que Kadewere i Rodríguez deixaran l’entitat. És per això que indiquen que Bakis és una de les opcions preferides del director esportiu del conjunt balear, que es podria permetre satisfer les demandes econòmique­s del turc.

Finalment, cal esmentar que l’interès del Celta és menor que el del Mallorca i tindria més complicat guanyar-se minuts a Balaídos. A tot això, també hi ha l’opció de renovar amb l’FC Andorra, però sembla ser massa complicada a hores d’ara, així que caldrà esperar per a veure com acaba l’embolic de Bakis.

Cal recordar que el jugador és el tercer màxim anotador de la Lliga Smartbank amb un total de 12 gols. Un dels noms propis dels tricolor i una peça important a l’onze de Sarabia, acumula d’ençà que va arribar al Principat un total de 2.061 minuts dividits en 33 partits, 22 d’ells com a titular i 11 com a suplent.

Sobre el paper, el turc aterrarà a La Romareda, a l’espera de rebre una proposta ferma del conjunt balear

 ?? @FCANDORRA ?? Bakis celebrant el seu i darrer gol de l’FC Andorra en la victòria per 3-1 sobre l’Oviedo al Nacional, al gener.
@FCANDORRA Bakis celebrant el seu i darrer gol de l’FC Andorra en la victòria per 3-1 sobre l’Oviedo al Nacional, al gener.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra