El Periodic D'Andorra

Espot i Bonell reben els participan­ts en els Jocs dels Petits Estats

El cap de Govern recorda que Andorra ja es comença a preparar per a acollir els jocs el 2025

-

El cap de Govern, Xavier Espot, juntament amb la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i el secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, van rebre ahir als esportiste­s que la setmana vinent participar­an en els Jocs dels Petits Estats d’Europa que enguany tenen lloc a Malta.

La delegació andorrana compta aquest any amb un total de 65 esportiste­s, 40 més que en la darrera edició dels Jocs de Montenegro. «Una fita que per si sola ja és un èxit i us ha d’enorgullir», tal com va destacar Espot durant el discurs de rebuda als esportiste­s. Així mateix, el cap de Govern va voler desitjar molta sort als representa­nts d’Andorra al certamen i els ha felicitat pel «gran esforç que suposa arribar fins aquí».

En aquesta línia, va voler destacar que els esportiste­s són «un exemple per a tota la societat, però sobretot per a les generacion­s més joves perquè els valors com el respecte, la tolerància, el treball en equip o la disciplina avui són més necessaris que mai i no només en l’àmbit esportiu».

Finalment, Espot va voler recordar que Andorra ja es comença a preparar per a acollir els jocs el 2025 amb plena col·laboració amb el Comitè Olímpic Andorrà (COA), els comuns i totes les institucio­ns públiques i privades implicades. «Esperem, com ja va succeir els anys 1991 i el 2005, impulsar els ideals de l’olimpisme, sobretot el jovent, amb la implicació ciutadana i el voluntaria­t», va emfatitzar.

La delegació que es desplaça fins a Malta, organitzad­a pel COA, també comptarà amb la participac­ió de la ministra i el secretari d’Estat. Així mateix, el cap de Govern viatjarà també fins a l’arxipèlag del Mediterran­i per a recollir el testimonia­tge per a l’acolliment dels jocs el 2025.

 ?? SFGA/CESTEVE ?? Un instant de la recepeció, ahir.
SFGA/CESTEVE Un instant de la recepeció, ahir.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra