El Periodic D'Andorra

Remar en la mateixa direcció serà clau pel futur del país

-

Deixar les discrepànc­ies de costat i sumar en positiu

EL PERIÒDIC D’ANDORRA no es fa responsabl­e de l’opinió dels seus col·laboradors i tampoc s’identifica necessària­ment amb els seus comentaris. A efectes de publicitat contractad­a per persones pertanyent­s a diferents sectors o branques profession­als, aquest mitjà no es fa responsabl­e del contingut de la publicitat en relació al disposat en les normes estatutàri­es o deontològi­ques que regeixen la professió en concret, la qual qüestió únicament compet a la persona que contracta la publicitat.

Víctor Pintos va manifestar la seva decepció amb DA després que no es complís el pacte preelector­al que s’havia previst. És totalment normal que la gent que conforma el partit liberal senti un desengany després de l’incomplime­nt del partit de DA, ja que unes eleccions no són cap ximpleria. Incomplir un pacte molesta a qualsevol i més si es tracta d’unes eleccions nacionals, on s’acabaran decidint temes que influeixen a tota la societat: habitatge, pactes amb la Unió Europea, temes sanitaris, d’educació, i un llarg etcètera.

Tot i així els reptes en aquesta legislatur­a són nombrosos i de ben segur que el partit liberal farà una bona oposició, de manera proactiva i intentant resoldre els problegran mes que es presentin, i alhora recolzant les bones decisions dels altres partits. Concòrdia, PS, Andorra Endavant i Acció són els altres quatre partits que hauran de fer una bona oposició i aportar tot el que estigui en les seves mans pel bon funcioname­nt i futur del país. Seria ideal que els sis partits remessin en la mateixa direcció i es recolzessi­n els uns als altres per aconseguir fer d’Andorra un millor país on viure.

És molt important començar pels temes que tenen més urgència com l’habitatge, on s’ha de fer una reducció dels preus dels lloguers i també llogar totes les vivendes buides per a tota aquella gent que ho necessiti, no hi ha temps a perdre amb els sostres de la ciutadania.

Tant de bo tots els partits es dediquin a donar-ho tot per Andorra i a no tirar-se dels pèls per temes en els quals discrepin. Parlant i posant les coses sobre la taula sempre s’arriba a un acord comú. Sí es dona així segur que acaben dirigint en consonànci­a i proposant solucions factibles i esperançad­ores pel conjunt de persones que formen el país.

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra