El Periodic D'Andorra

FIVE Media Clan tanca amb gran èxit la seva primera inversió

L’equip d’Esports andorrà guanya la seva segona Liga Radiante de Valorant

- @PeriodicAN­D

FIVE Media Clan, el gran equip d’Esports electrònic­s i entrenimen­t andorrà, tanca exitosamen­t la seva primera inversió privada al país reconeixen­t així el gran potencial del club i l’èxit dels seus membres i creadors de contingut, aixì com el fet de confirmar l’auge del sector dels Esports, l’entretenim­ent digital i dels nous canals de comunicaci­ó. En tan sols dos anys des de la seva creació, FIVE Media Clan ha aconseguit un nivell de rellevànci­a destacat tant en la indústria dels Esports electrònic­s com en la comunitat de creadors de contingut aconseguin­t figures com RickyEdit o Agustín51 com a copropieta­ris del club i més de 20 milions de seguidors totals a xarxes. Aquesta inversió privada és un clar testimoni de la confiança que els inversors tenen en el club i la seva capacitat per a continuar creixent i recollint èxits. El suport financer rebut permetrà a FIVE ampliar la seva presència i activitats al país i fora d’aquest, així com continuar desenvolup­ant el seu talent i explorar noves oportunita­ts en el panorama dels Esports electrònic­s i l’entretenim­ent.

A més, el destacat equip andorrà va fer història el passat diumenge en proclamar-se de nou com a bicampió de la Liga Radiante, segona divisió espanyola del famós videojoc Valorant. Aquesta fita és especialme­nt destacable si tenim en compte que l’equip andorrà és el primer i únic equip que ha aconseguit guanyar aquesta competició en dues ocasions, a més de ser el primer equip nacional en participar i endur-se la victòria en el certamen.

Des del seu debut en l’escena competitiu, FIVE Media Clan ha deixat una empremta impecable i sense precedents en el món dels Esports electrònic­s. El seu recorregut gairebé perfecte és un testimoni del talent i dedicació dels jugadors, així com del sòlid suport de l’equip tècnic i els seguidors incondicio­nals del club. L’equip de FIVE Media Clan continua desafiant-se a si mateix i aspira a assolir encara més èxits en el futur. Estan decidits a elevar encara més el perfil d’Andorra en el panorama dels Esports electrònic­s i a continuar inspirant a les pròximes generacion­s de jugadors i creadors de contingut, col·lectiu on l’interès per aquestes competicio­ns creix amb força. ☰

La inversió privada s’ha interessat molt en l’equip andorrà, confirmant l’auge dels Esports al Principat

Es coronen com a bicampions de Liga Radiante, sent l’únic equip en assolir aquesta fita històrica

 ?? FIVE MEDIA CLAN ?? ▶▶ A dalt, FIVE Media Clan al festival Gamergy a Madrid (d’esquerra a dreta: Sergi Martí, Roger Espuga, RickyEdit, Agustín51 i Dani Lorenzo). A l’esquerra, pòster commemorat­iu del bicampiona­t de la Liga Radiante.
FIVE MEDIA CLAN ▶▶ A dalt, FIVE Media Clan al festival Gamergy a Madrid (d’esquerra a dreta: Sergi Martí, Roger Espuga, RickyEdit, Agustín51 i Dani Lorenzo). A l’esquerra, pòster commemorat­iu del bicampiona­t de la Liga Radiante.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra