De Standaard

Lukaku en Nainggolan voor zware dobber

- (snbn)

Rode Duivels Romelu Lukaku en Marouane Fellaini nemen het vanavond met Manchester United op tegen Sevilla in de return van de achtste finales van de Champions League. In de heenmatch in Spanje, die eindigde op een troosteloz­e 00, parkeerde Unitedmana­ger José Mourinho de bus en liet het initiatief aan Sevilla. United, met Lukaku de hele wedstrijd op een eiland, onderging de match en het was David De Gea die zijn ploeg overeind hield met een wereldsave.

Het is afwachten of The Special One ook in het eigen Old Trafford voor een defensieve aanpak kiest tegen het frivole, technische spel van Sevilla. Lukaku, al goed voor vier goals in deze CLcampagne, staat zonder ongelukken gewoon in de basis. Fellaini maakte vorig weekend tegen Liverpool pas zijn wederoptre­den met een invalbeurt na maanden blessurele­ed, maar hij zou al kans maken op een basisplek aangezien Paul Pogba onzeker is.

Radja on fire

AS Roma moet in eigen huis dan weer een 12achterst­and goedmaken tegen Shakhtar Donetsk. Een zware klus voor de Romeinen, die in de heenmatch bij momenten sterretjes zagen tegen het sterke Shakhtar. Romacoach Di Francesco kan daarvoor rekenen op Radja Nainggolan. Onze landgenoot is na een mindere periode helemaal terug en dit weekend was hij nog goed voor twee assists in de competitie­match tegen Torino.

 ?? © pn ?? Radja Nainggolan.
© pn Radja Nainggolan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium