De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Katy Perry en Orlando Bloom weer samen

‘Ja, er is iemand op dit moment. Hij maakt me heel gelukkig.’ Dat zei Katy Perry in een interview in de marge van American idol. Volgens hen die het kunnen weten, is die ‘iemand’ simpelweg haar ex Orlando Bloom. De twee gingen vorig jaar uit elkaar, maar die breuk zou dus maar van korte duur geweest zijn. Het gerucht dat ze weer bij elkaar zouden zijn, deed al even de ronde. Ze waren al een paar keer samen gespot en op sociale media werd er al wat heen en weer geflirt.

Karen Damen zingt over zoontje

Karen Damen loste gisteren ‘Astronaut’, de tweede single van haar album Een ander spoor. Het is het enige lied waarvoor Damen zelf de tekst schreef. ‘Het gaat over mijn zoontje Sky’, vertelt ze. ‘En over de gedachte dat het vreselijk snel gaat met je kind. Sky is acht nu, en die jaren zijn voorbij gevlogen. Nog even en hij is het huis uit. En dan zal hij mij niet meer als de vrouw van zijn leven zien. Da’s toch een beetje pijnlijk.’ KATY PERRY

Charlize Theron kreeg een chipsdip

Voor haar rol als ploetermoe­der in de film Tully moest actrice Charlize Theron ruim twintig kilo bijkomen, en dat bleek een missie die ze heel erg serieus nam, vertelde ze gisteren in The Ellen DeGeneres show.

Haar beste trucje was: zakken chips, overal. Tot op het toilet en in de badkamer. Ze slaagde in haar opzet, maar werd wel, zo bekende ze, serieus depri door al dat ongezonde eten.

RuPaul brengt makeup uit

Transgende­r en showman RuPaul mag dan wel al 57 zijn, voor cosmeticab­edrijf Mally Beauty is hij nog altijd even hip. Zij hebben hem gevraagd om een eigen makeuplijn te ontwerpen: tien tot twaalf producten in de dragqueens­feer.

Het is niet de eerste keer dat RuPaul met een cosmeticab­edrijf in zee gaat. In 1994 schreef hij al geschieden­is als eerste woordvoerd­er van MAC. Hij was ook de eerste dragqueen die met zo’n groot cosmeticam­erk ging samenwerke­n.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium