De Standaard

DE KLEINE PARADE

- STAF EN MATHIAS COPPENS

Mathias en Staf Coppens kweken wasbord

Voor het VTMprogram­ma Het lichaam van Coppens, te zien vanaf 6 september, trainden Staf en Mathias Coppens in acht weken tijd hun ‘gezellige’ lichaam om tot een gebeeldhou­wd lijf. Ge lukkig werden de broers er niet van. ‘Ik heb twee maanden slechtgezi­nd rondgelope­n’, vertelde Mathias. ‘En je seksleven gaat er ook niet op vooruit’, aldus Staf: ‘Hoe groter je sixpack, hoe kleiner je libido.’

Hun lijf werd hun obsessie, zegt Staf. ‘Eerst denk je: wow, dit werkt. Maar hoe harder je traint, hoe meer je de fouten aan je lichaam ziet. Aan het einde van die acht weken zag ik meer vet aan mijn lijf hangen dan ervoor. Je lichaamsbe­eld is volledig vertekend.’

Mathias: ‘We zijn na afloop in de droge worstjes en de Duvels gevlogen, maar we eten nu wel gezonder.’

Villa Avicii verkocht voor 15 miljoen euro

Twee weken voor zijn dood postte dj Avicii een foto op Instagram met daarop zijn luxevilla in Los Angeles. Ze is

in alle stilte voor 17,5 miljoen dollar verkocht (15 miljoen euro). Het huis in West Hollywood telt zes slaapkamer­s en zeven badkamers. Er is een infinity pool en een spa, grote glazen wanden kijken uit op de oceaan. Avicii kocht het huis in 2013 voor 15,5 miljoen dollar, twee jaar na zijn doorbraak met de hit ‘Levels’.

Peter Koelewijn brengt autobiogra­fie uit

De Nederlands­e zanger Peter Koelewijn (77) brengt een autobiogra­fie uit. Begin jaren 60 werd hij bekend met zijn klassieker ‘Kom van dat dak af’. Later was hij actief als dj en producer.

Volgens de uitgever gaat het boek over ‘de vele commerciël­e pieken en dalen, persoonlij­ke vriendscha­ppen en zakelijke geschillen’, maar ook over de vrouwen en kinderen in zijn leven.

Begin dit jaar trouwde Koelewijn in het geheim met zijn zeventien jaar jongere vriendin Els.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium