De Standaard

DE KLEINE PARADE

- CORALIE & STROMAE

Schwarzene­gger op Oktoberfes­t

Arnold Schwarzene­gger en zoon Patrick hebben zich het af gelopen weekend in lederhosen gehesen voor een bezoek aan het Oktoberfes­t in München. Op Instagram zijn ze allebei te zien met een forse pot bier in de hand. Vader en zoon vierden de 25ste verjaardag van Patrick. De Terminator laat zelden een Oktoberfes­t aan zich voorbijgaa­n, twee jaar geleden was hij er met zijn andere zoon, Joseph. Dit keer moest hij niet van al te ver komen: hij filmt in Boedapest zijn zesde Terminator­film.

Demi Lovato weer onder de mensen

Het gaat beter met zangeres Demi Lovato (26). Of dat meent de website TMZ te kunnen afleiden van een foto waarop ze glimlachen­d een praatje maakt met een dame die haar hond uitlaat. Het zou de eerste keer zijn dat Lovato is gespot buiten de afkickklin­iek waar ze verblijft sinds haar overdosis in juli.

Stromae en Coralie hebben zoontje

Stromae en zijn vrouw Coralie Barbier (beiden 33) heb ben een zoontje, weet Het Laatste Nieuws uit ‘goede bron’. Die goede bron wist wel het geboor tegewicht van de knaap – een struise 4,1 kilogram – maar niet de naam. Het doorgaans erg dis crete echtpaar Van Haver heeft nog niets bevestigd. Stromae en Coralie huwden in 2015. Ze heb ben samen het muziek en modelabel Mosaert opgericht.

Drake excuseert zich

Rapper Drake heeft zich via Instagram geëxcuseer­d voor twee concerten in Miami die hij heeft opgezegd. Hij is ‘zo plots’ ziek geworden, legt hij uit, ‘dat is mij nog nooit overkomen’. Drake heeft de jongste tijd anders wel vaker optredens op het laatste moment afgelast. Maar dat had te maken met ‘productiek­westies’, dit was anders, houdt hij vol.

Drake bedankt zijn twee dokters en een verpleegst­er, en belooft dat hij snel zal terugkeren naar Miami om de concerten af te werken.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium