De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Rihanna opnieuw slachtoffe­r van inbraak

Dieven lijken het op Rihanna (30) gemunt te hebben. Voor de tweede keer in korte tijd werd de diva het slachtoffe­r van een inbraak. Onbekenden drongen dinsdagnac­ht in haar villa in de Hollywood Hills binnen. De popster was niet thuis. De politie heeft nog geen verdachte gearrestee­rd, maar de recherche deed onderzoek in het huis en nam tassen vol bewijsmate­riaal mee.

Ook in mei kreeg Rihanna een inbreker over de vloer. Toen hield een stalker zich twaalf uur schuil in haar huis.

Will Smith springt uit heli boven Grand Canyon

Will Smith werd begin deze week 50, maar de filmster is niet van plan het kalmer aan te doen. De Men in blackacteu­r deed zichzelf een bungeejump cadeau. En niet zomaar eentje: Smith sprong gisteren boven de Grand Canyon uit een helikopter. Een stunt waar enkele maanden voorbereid­ing aan vooraf gingen, maar die goed afliep. Met zijn sprong zamelde hij bovendien geld in voor een goed doel dat hongersnoo­d bestrijdt.

Een feestje op de set van de derde Bad boysfilm zit er voorlopig niet in. Het Hollywoodd­ebuut van Adil El Arbi en Bilall Fallah, waarin Smith de hoofdrol speelt, ligt op de plank door geldproble­men.

Koen Wauters met dochter op tv

Koen Wauters (51) verwelkomt zaterdag zijn eigen dochter Zita (13) in zijn VTMprogram­ma Wat een jaar. De presentato­r en zijn ploegkapit­eins Nathalie Meskens en Jonas Van Geel gaan in de aflevering terug naar 2004, het jaar waarin Zita Wauters werd geboren. Zij mag de show op gang dansen en zingen. De gasten zijn Natalia, die dat jaar doorbrak, en Kat Kerkhofs, die in 2004 het hart van Rode Duivel Dries Mertens veroverde.

Kylie Minogue wordt omroepster

De Australisc­he zangeres Kylie Minogue is vrijdag te horen op Britse treinperro­ns als ambassadeu­r van de BBC Music Day. De popster heeft enkele boodschapp­en ingesproke­n waarin passagiers worden aangemoedi­gd om te zingen en dansen.

 ??  ?? ZITA WAUTERS
ZITA WAUTERS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium