De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

De neus van Lady Gaga

Lady Gaga is niet langer verloofd met haar boekingsag­ent Christian Carino. Dat had kunnen betekenen dat ze getrouwd zijn, maar het is ge woon uit. Afgelopen oktober had het koppel, dat toch al twee jaar samen was, aangegeven dat er trouwplann­en waren, maar toen de zangeres op de uitreiking van de Grammy Awards zonder Carino en zonder haar verlovings­ring verscheen, voelden we de bui al hangen.

Nu heeft haar management het nieuws bevestigd aan het Amerikaans­e tijdschrif­t People. Ondanks de breuk blijft Lady Gaga moedig voortwerke­n. Zo heeft ze haar zinnen gezet op de hoofdrol in een nieuwe film over de Egyptische koningin Cleopatra. Gaga heeft een neus voor dat soort rollen.

De neus van Eline De Munck

Eline De Munck heeft dan weer een neus voor zaken, en ook eentje om een bril op te zetten. Een brillenlij­n heeft ze al langer, binnenkort komt daar een eigen modelijn bij. Na Odette Lunettes lanceert De Munck half maart het mo demerk Deux, zo liet ze giste ren via de sociale media weten. Volgens De Munck staat Deux voor ‘businessou­tfits voor leidinggev­ende, sexy en stijlvolle vrouwen’. Eline zou precies weten wat leidinggev­ende, sexy, stijlvolle vrouwen willen dragen, omdat er ze er enkele kent.

De actrice, zangeres en presentatr­ice werkt voor haar kledinglij­n trouwens samen met kledingket­en Zeb.

De broer van Kevin Spacey

In de Britse krant The Sun vertelt Randall Fowler, de oudere broer van Kevin Spacey, dat de acteur uit House of cards denkt aan zelfmoord. Spacey werd sinds oktober 2017 al door meer dan dertig mannen beschuldig­d van seksueel misbruik. Fowler roept hem op schuld te bekennen.

‘Wellicht wil hij de waarheid niet onder ogen zien’, zegt Fowler. Soms ben ik ben bang dat hij zelfmoord pleegt, maar eigenlijk is hij daar te narcistisc­h voor. Toch kan je niet voorspelle­n waar mensen toe in staat zijn als ze niet met de waarheid om kunnen.’

Fowler is van beroep limousinec­hauffeur en Rod Stewartimi­tator, maar voor de rest is hij een uiterst betrouwbar­e nieuwsbron.

 ??  ?? LADY GAGA
LADY GAGA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium