De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Brooklyn Beckham regisseert video

Brooklyn Beckham, zoon van voetballer David en modeontwer­pster Victoria, werkt al een poos als fotograaf. Nu heeft hij ook een videoclip gefilmd voor ‘End of the world’ van de band Jaws.

Beckham kreeg het idee voor de video tijdens een van hun optredens. Omdat het liedje erg persoonlij­k is voor de groep, filmde hij Coseley, de voorstad van Dudley waar zanger Connor Schofield van daan komt. Meer bepaald in de Roaring Tiger Karate Club, waar de vader van drummer Eddy Geach actief was. Op de hoes van de plaat staan ook al jochies in karateoutf­it.

Geen kwaad woord over Pinks kinderen

Een foto waarin Pinks kin deren Willow (8) en Jameson (2) tussen de pilaren van het Holocaustm­emoriaal in Berlijn rennen, zorgde voor afkeurende reacties op sociale media. ‘Deze twee kinderen zijn joods, net als ikzelf en mijn moeders familie’, schreef de zangeres daarop. ‘Hou jul lie oordeel voor jezelf.’

Ze verwees ook naar de ontwerper van het monument, Peter Eisenman. Toen die in 2017 kritiek las op mensen die selfies nemen bij het monument, zei hij tegen de BBC: ‘Ik hoop dat verschille­nde generaties elk op hun manier met het monument omgaan. Als ze willen ravotten, is dat ook goed.’

Ringo ziet Paul graag, +50.000

Paul McCartney sloot zaterdag zijn wereldtour­nee af in Los Angeles en trakteerde de fans op een paar extraatjes. Zo kwam Ringo Starr drummen op ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en ‘Helter skelter’.

Eerder in het optreden had McCartney ‘Here today’ gespeeld, over alle dingen die hij had willen zeggen tegen John Lennon. ‘Een man zei toen niet tegen een andere man dat hij hem graag zag.’ Precies dat zei Starr na afloop wel tegen zijn oude maat. 50.000 toeschouwe­rs herhaalden het, Macca stond met een krop in de keel.

Het was een familiegeb­euren: McCartney had vrouw Nancy, dochter Mary en twee kleinkinde­ren mee, Ringo zijn schoonbroe­r Joe Walsh, die net zijn tournee met The Eagles had afgerond en mee kwam jammen. Ringo is getrouwd met Barbara Bach, Walsh met haar zus Marjorie.

 ?? WILLOW EN JAMESON ??
WILLOW EN JAMESON

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium