De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Cardi B koningin van Instagram

Cardi B heeft in maart de kroon van Instagramk­oningin overgenome­n van Kylie Jenner: vijf van de tien meest bekeken Instagramv­ideo’s werden de afgelopen maand gepost door de grofgebekt­e rapster. Die video’s hadden allemaal te maken met het coronaviru­s, maar het ging niet over advies om je handen te wassen. In haar popu lairste video, gepost op 10 maart, analyseert ze de pandemie als volgt: ‘Coronaviru­s! Coronaviru­s! Shit is getting real!’. En in het onderschri­ft laat ze weten dat ze volop eten aan het hamsteren is.

Jack Black koning van Tiktok

Nee, Tiktok bestaat niet al leen uit schaars geklede jonge meisjes die veel te sexy doen voor hun jonge leeftijd. Want nu is er ook een schaars geklede Jack Black die veel te sexy doet voor zijn gevorderde leeftijd, gekleed in alleen een zwarte onderbroek, cowboyhoed en laarzen. Hij brengt voor zijn Tik tokdebuut een ‘quarantine dance’.

Jaejoong koning van slechte grappen

Het internet is dit jaar vrij van de aprilgrapp­en. Het hele internet? Nee, Kpopster Jaejoong van JYJ grapte op Instagram dat hij besmet was met het coronaviru­s, en was opgenomen in het ziekenhuis. Zijn fans betuigden massaal hun medeleven, tot ze erachter kwamen dat het een poging tot humor betrof. Jaejoong verduideli­jkte inmiddels dat het zijn bedoeling was om mensen meer bewust te maken van de pandemie.

Public Enemy kan er ook wat van

Flavor Flav is dan toch niet uit Public Enemy gegooid door Chuck D. Op

1 april maakte Chuck D bekend dat het allemaal een hoax was: de twee hebben samen een nieuw nummer gemaakt, en wilden dat promoten via een dik aangezette publieke ruzie. Chuck D had daarbij zijn voormalige kompaan onder meer opgeroepen om een ontwenning­skuur te volgen. Om te lachen, zegt hij nu. Flav heeft die nieuwe versie nog niet bevestigd.

 ??  ?? CARDI B
CARDI B

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium