De Standaard

DE KLEINE PARADE

- DAVID BECKHAM

David wordt kaal

Even werd nog gedacht dat exvoetball­er David Beck ham (45) een coronakaps­el had met enkele lelijke happen uit, maar bij nader inzien bleek dat hij enkele vacante zones had op zijn gemillimet­erde lockdownko­pje. Dat is slecht nieuws voor Beckham. Amper twee jaar geleden liet hij een haar transplant­atie uitvoeren. De manbun en mohawk van weleer zitten er niet meteen meer in. Hij zou nog wel ver draaid lekkere boogballen kunnen trappen.

Boer oogst zoon

Het wordt een boerenjaar voor Nathalie Hellinckx (27) en haar echtgenoot Geoffrey De Raedt (24). Het koppel dat mekaar in 2014 leerde kennen op de set van Boer zkt vrouw, heeft een tweede kind, weet TV Familie.

Hun kinderen hebben alvast een hoge Xfactor: hun dochter van drie heet Lexi en krijgt versterkin­g van Djax.

Rihanna derde rijkste muziekBrit

Tot vorige zomer had niemand echt goed in de gaten dat muziekster Rihanna zich in Londen had gevestigd. Maar nu ze haar opwachting maakt in de Sunday Times Rich List, is er geen ontkomen meer aan.

Met een vermogen van 527 miljoen euro staat ze meteen op drie. Ze springt over Mick Jagger en Elton John, en wordt de eerste vrouw op de lijst. Andrew Lloyd Webber en Paul McCartney voeren de lijst aan met ruim 900 miljoen euro. De meeste grootverdi­eners werden beroemd in de jaren 60 en 70.

Johnny Depp zegt dat hij gehackt is

Het is misschien niet zo’n best idee van Rihanna om zich in het VK te vestigen. Daar hebben ze roddelblad­en die sterren hacken. Dat is toch waar Johnny Depp The Sun en het inmiddels opgedoekte News of the World van beschuldig­t. Die zouden tussen 1996 en 2010 zijn telefoon hebben afgeluiste­rd.

Bronnen rond Depp (56) zeggen dat hij een juridisch dossier voorbereid­t tegen de mediagroep van de kranten.

Depp spande eerder al een rechtszaak aan tegen The Sun omdat die hem ‘a wife beater’ noemde. Die zaak is uitgesteld vanwege de coronacris­is.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium