De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Barbara Sarafian werkt aan autobiogra­fisch boek

Acteren zit er voorlopig nog niet in, dus houdt Barbara Sarafian (52) zich thuis in alle kalmte bezig. Zo werkt ze aan het scenario van haar eigen theatermon­oloog, die normaal gesproken op 2 oktober in première gaat in de Gentse zaal Minard. Maar Sa rafian waagt zich momenteel ook aan haar eerste boek. Dat verklapte ze in Gert late night. ‘Het wordt een autobiogra­fisch boek. Of ik zo’n spectacula­ir leven heb gehad? Zeker. Decadent, vuil en vies (lacht). Ik begin nu te schrijven aan het derde hoofdstuk.’

Billie Eilish werkt voor Uniqlo

Na een samenwerki­ng met H&M brengt zangeres Billie Eilish (18) nu ook Tshirts uit bij de Japanse kledingket­en Uniqlo. Dat doet ze niet alleen, maar met de Japanse kunstenaar Takashi Murakami. Hij was de regisseur van de videoclip van ‘You should see me in a crown’ en samen maakten ze al merchandis­ing. Murakami werkte ook al samen met andere grote merken in de modewereld, zoals Louis Vuitton en Supreme.

De collectie is vanaf 25 mei te koop via de webshop, op 29 mei hangt ze bij ons in de winkelrekk­en.

Ariana Grande verwerkt

De Amerikaans­e zangeres Ariana Grande (26) heeft een boodschap gepost voor haar fans over de aanslag in Manchester. ‘Er gaat geen dag voorbij dat dit jou en ons allemaal niet beïnvloedt’, schrijft ze. Vandaag is het precies drie jaar geleden dat na het concert van Ariana Grande een bom afging in de hal tussen de Manchester Arena en het treinstati­on Manchester Victoria.

Robbie Williams werkt met de spierballe­n

Robbie Williams heeft Liam Gallagher uitgedaagd om met hem in de boksring te stappen. De 46jarige zanger wil met het gevecht geld ophalen voor de Britse nationale gezondheid­sdienst. Inspiratie vormt de kamp tussen Youtubers Logan Paul en KSI, die in 2019 met elkaar op de vuist gingen. Williams zag toen hoeveel geld de twee met hun gevecht verdienden en hij hoopt op meer.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium