De Standaard

de kleine parade

-

Valse Harry

Prins Harry is via het internet een relatie begonnen met een vrouw in de Indiase stad Chandigarh. Sterker nog: hij heeft beloofd om met haar te trouwen. Dat beweert de vrouw alvast zelf, en zij hoopt de prins nu via de rechtbank te verplichte­n om woord te houden. Een complicati­e is dat ook ene Meghan Markle volhoudt gehuwd te zijn met Harry – sterker nog: ze beweert zwanger te zijn van zijn tweede kind. De rechter in Punjab was alvast sceptisch: hij suggereerd­e dat Palwinder Kaur, want zo heet de jongedame, zich mogelijk in de maling liet nemen door malafide personen die zich ten onrechte voordeden als de Britse royal.

Echte André

Ook voor fans van André Hazes senior is het uitkijken geblazen op sociale media: hun idool heeft sinds kort zijn eigen account op Instagram en Facebook. Daar zitten gelukkig geen anonieme oplichters achter, maar wel zijn weduwe Rachel. Hazes zou dit jaar zijn zeventigst­e verjaardag hebben gevierd en Rachel wil het publiek op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt rond de betreurde zanger.

Boze Madonna

Wie Madonna publiekeli­jk op haar nummer wil zetten, kan zelf best tegen een stootje. De zangeres had zich, naar aanleiding van het neerschiet­en van een zwarte man door de politie, op Instagram uitgesprok­en voor een strengere wapenwetge­ving. ‘Jij hebt vast mensen met geweren om jou en je familie te beschermen,’ fulmineerd­e Karen ( jawel!) Gayler, ‘maar gewone mensen zouden ongewapend achterblij­ven.’ Madonna leeft een beschermd luxelevent­je, ver van de echte wereld, vindt ze. ‘B*tch ik heb geen security of gewapende bewakers’, vuurde de Material Girl terug. ‘Kom naar hier en vertel mij in mijn gezicht hoe onecht mijn wereld is. Jij weet niks van mijn leven.’

Hitsige Chris

Christophe­r Atkins is nog eens in het nieuws (nou ja, in ‘De Kleine Parade’). De acteur die zijn moment van glorie veertig jaar geleden beleefde met het romantisch­e niemendall­etje Blue lagoon, is op zoek naar een nieuwe vriendin. Die moet wel ‘erg seksueel’ zijn, zegt de krasse zestigjari­ge. Hij verwacht twee keer seks per dag, en verder ‘geen drama’ want ‘daar ben ik te oud voor’.

 ??  ?? Christophe­r Atkins vroeger en nu. © getty images
Christophe­r Atkins vroeger en nu. © getty images

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium