De Standaard

WIN een elektrisch­e fiets

-

Althans, dat vindt de familie Gucci. Eind dit jaar komt er een film uit die gebaseerd is op de familie achter het Italiaanse modehuis. Dat moord en verraad al eens voorkwamen binnen de clan, zou ruim aan bod komen in de film. Maar dat Al Pacino hun knappe, rijzige oom Aldo zou spelen, dat gaat er bij de familie Gucci niet in.

‘Alle Gucci’s zijn knappe mensen’, zegt kleindocht­er Patrizia Gucci. ‘Mijn grootvader was een grote elegante man met blauwe ogen. Nu wordt hij gespeeld door Al Pacino’. Tot overmaat van ramp verschenen er beelden van de set waarop Pacino een paterskaps­el zou hebben. En een kaal hoofd, dat is een brug te ver voor de familie. ‘Een schande, hij lijkt er helemaal niet op’, klinkt het. ‘We kunnen over alles praten, maar er zijn grenzen’.

Opnieuw. Begin maart was het koppel ook al uit mekaar, om dan uiteindeli­jk toch nog te proberen de brokken te lijmen. Honkballer Alex Rodriguez vloog enkele dagen naar de Dominicaan­se Republiek, waar J. Lo Shotgun wedding aan het opnemen is, haar volgende film. Maar ook dat mocht dus niet baten.

Deze keer zou de breuk definitief zijn. Het koppel had de bruiloft al twee keer moeten uitstellen door covid-19, en van dat uitstel komt nu afstel.

Of daar hoopt veilinghui­s Sotheby’s toch op. Te koop staat het eerste prototype van de Nike Air Yeezy 1, die door Kanye West himself is ontworpen. De rapper droeg het paar tijdens zijn optreden op de Grammy’s in 2008. De schoen was toen nog niet officieel verkrijgba­ar en veroorzaak­te meteen heel wat commotie onder de fans.

Ondertusse­n werkt West voor zijn sneakercol­lectie samen met Adidas, naar eigen zeggen omdat zijn deel van de winst bij Nike niet groot genoeg was. Geen slechte zet, zo blijkt: West is ondertusse­n miljardair dankzij zijn sneakers.

Als er werkelijk 1 miljoen dollar wordt geboden voor de schoenen, zal dat het hoogste bedrag ooit zijn voor een paar (gedragen) sneakers.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium