De Standaard

VRT maakt gezichten Warmste Week bekend

MEDIA Midden in de zomer maakt de VRT bekend wie de gezichten worden van De Warmste Week: Gloria Monserez (20), Kawtar Ehlalouch (24) en Stéphan Tanganagba (23).

-

De winter lijkt nog veraf, maar aan de Reyerslaan draaien de voorbereid­ingen voor de jaarlijkse liefdadigh­eidsactie De Warmste Week midden in de zomer al op volle toeren. Daarom maakte Eén gisteren out of the blue bekend welke gezichten de actieweek zullen dragen. Duidelijk is dat De Warmste Week, die begon bij Studio Brussel, daar almaar meer van wegdrijft. Met de drie namen zet de solidarite­itsactie van de openbare omroep verder in op verbreding én verjonging. Tijdens de laatste volwaardig­e Warmste Week waren de presentato­ren Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns de vaste gezichten, alle drie Studio Brusselnam­en.

Deze keer is Gloria Monserez de enige uit het kamp van de muziekzend­er. Monserez presenteer­t er sinds begin dit jaar het avondblok tussen 21 uur en middernach­t. MNM levert ochtendste­m Kawtar Ehlalouch, de sidekick van Peter Van de Veire. Vlaggensch­ip Eén vist uit het Iedereen beroemd-format Op kot student Stéphan Tanganagba op. Wat het concept dit jaar precies zal zijn, komen we pas vandaag te weten.

 ?? © vrt ?? Kawtar, Stéphan en Gloria.
© vrt Kawtar, Stéphan en Gloria.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium