De Standaard

de kleine parade

- (dod)

Raket van Bezos lijkt op iets anders

Wee de overwonnen­en! Rivaalmilj­ardair Richard Branson oogstte vorige week ronkende krantenkop­pen: het tijdperk van ruimtetoer­isme was officieel aangebroke­n! Dinsdag werd Jeff Bezos de twééde miljardair in de ruimte, maar commentato­ren hebben het vrijwel uitsluiten­d over de vorm van zijn raket, de New Shepard. En dat die nogal hard doet denken aan, giechel giechel, u weet wel. Het inspireerd­e komiek Jon Stewart (exDaily show) tot een nogal brute sketch waarin Bezos, Branson, Elon Musk en Mark Zuckerberg elkaar in gigantisch­e metalen fallussen tegemoet suizen in de ruimte. Met die sketch lanceert Stewart zijn comeback: weldra start zijn nieuwe comedyprog­ramma The problem with Jon Stewart op streamingd­ienst Apple+.

Dochter Ice-T lijkt op papa

In die uithoeken van het internet waar men het niet heeft over de raket van Bezos, gaat het momenteel over de dochter van acteur en rapper Ice-T. Op een foto die moeder Coco Austin net deelde, ziet de vijfjarige Chanel er namelijk uit als een mini-uitvoering van haar vader. Of, zoals één internetge­bruiker opmerkte: ‘Dit is wat er gebeurt als je een kleine Ice-T bestelt’.

Boek van Harry lijkt op autobiogra­fie

Een ‘autobiogra­fie’ is een biografie die je zelf schrijft. Maar als je van Britse koninklijk­en huize bent, dan heb je natuurlijk één lakei om de tandpasta open te schroeven en een tweede om ‘m op je borstel te doen. En ook voor zijn autobiogra­fie heeft hij personeel, namelijk JR Moehringer, winnaar van een Pulitzer-prijs en al de auteur van drie andere ‘autobiogra­fieën’, waaronder een van tennisser Andre Agassi en van Nike-oprichter Phil Knight. Daarnaast schreef Moehringer ook, een beetje gewoontjes, een autobiogra­fie van zichzelf, die uiteraard voor geen meter verkocht.

Hailey Bieber lijkt even zwanger

‘Pa en ma’, schreef Justin Bieber onder een selfie van zichzelf en echtgenote Hailey. Om de tornado aan reacties te bedwingen, voegde Hailey snel toe dat ze een hondje krijgen en geen baby.

 ?? © ?? Jeff Bezos: een haantje in de ruimte. afp
© Jeff Bezos: een haantje in de ruimte. afp

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium