De Standaard

Bill Watterson

-

Camille Dhont (21) is samen met haar tourmanage­r Dino Verhelst (23). ‘Ik ben verliefd en iedereen mag het weten’, zegt de zangeres op haar sociale media.

De popster leerde Dino kennen via gemeenscha­ppelijke vrienden en vroeg hem daarna om voor haar te werken. ‘We leerden elkaar beter kennen en op een gegeven moment was het voor ons beiden duidelijk dat er meer dan sympathie was. Dino en ik zijn nu een koppel en we hebben het heel leuk samen.’ De twee trokken na haar vijf concerten in de Lotto Arena samen naar Parijs.

Dino kan niet alleen goed relaxen in Parijs en tournees managen, hij kan blijkbaar ook koken. Hij studeerde af aan de vermaarde hotelschoo­l Ter Duinen in Koksijde en won als tiener de kookwedstr­ijd Junior In de tweede aflevering van Ik

haar docureeks die zaterdag te zien is op VTM, stelt ze Dino voor. kind te maken met haar zestien jaar jongere man, Tom Kaulitz. Dat zei ze in een interview met The U.S Sun. ‘Ik ben bijna 50 en dingen worden nu eenmaal moeilijker als je ouder wordt. Maar of ik het echt zou willen? Absoluut’, zei ze.

Klum is sinds 2019 samen met Kaulitz, die gitaar speelt bij de Duitse band Tokio Hotel. Ze trouwden nog datzelfde jaar.

Voor de 33-jarige muzikant zou het zijn eerste kind zijn. Klum heeft al vier kinderen: Leni (18), Lou (13), Henry (16) en Johan (15).

Lil Nas X (23), die in 2019 doorbrak met de wereldhit ‘Old town road’, bracht dinsdagavo­nd in Paleis 12 in Brussel een concert gedrenkt in glitter en badolie, als we onze recensent mogen geloven. De Amerikaans­e rapper profiteerd­e van zijn bezoek aan ons land om onze hoofdstad uitgebreid te verkennen. Die verkenning­stocht legde hij vast in een fotoreeksj­e. Op Instagram is onder meer te zien hoe hij in zijn hotelkamer met strategisc­h geplaatst badschuim naakt poseert in bad. Ook verkende hij, proper gewassen, per fiets de Brusselse binnenstad. (cdl, dvg)

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium