5/10 6/10 7/10 6/10 6/10 6/10 5/10 6/10 7/10 7/10 7/10

Gazet van Antwerpen Kempen - - VOETBAL -

Leek niet he­le­maal kans­loos bij de 1-1. Kwam goed weg bij de straf­schop­fa­se. Had een kwaaie klant aan de vin­ni­ge Sele­ma­ni en flirt­te een paar keer met twee­de geel.

Onop­val­lend, maar fout­loos. Weer­stond sa­men met Me­ra goed de druk na de rust. Zo­als vaak on­ver­zet­te­lijk in de du­els, al had hij het niet al­tijd mak­ke­lijk met de snel­le Fer­ber.

Zijn vol­le­dig be­smeur­de shirt ver­raad­de zijn taaie lijf-aan-lijf­ge­vech­ten met Ta­be­kou. Deed met zijn tien­de as­sist van het sei­zoen zijn ti­tel van as­sist­ko­ning op­nieuw al­le eer aan.

Vond moei­lijk zijn draai. Kon of­fen­sief de af­we­zig­heid van Van Dam­me niet ver­ber­gen. Kwam zon­der zijn maatje Van Dam­me min­der goed uit de verf. Knok­te zich na een moei­lijk eer­ste half­uur in de match. Fan­tas­ti­sche as­sist voor De Ca­mar­go.

Erg aan­we­zig en vaak op­te­rend voor de juis­te keu­ze. Liet de 1-3-ge­na­desteek lig­gen. Vond voor de zes­de match op rij de weg naar de net­ten en toon­de zo al­weer zijn be­lang.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium

© PressReader. All rights reserved.