Gazet van Antwerpen Kempen

“We hopen ons te nestelen achter de grote jongens”

Coach Tom Gevers ziet nog ruimte voor één opportunit­eit

-

Vosselaar koos er vorig jaar vrijwillig voor om een stap terug te zetten naar eerste provincial­e, maar het coronaviru­s beperkte die terugkeer tot een handvol wedstrijde­n. En dus kennen de blauwhemde­n straks pas echt de waarde van een kern met flink wat jeugdig enthousias­me en een schepje ervaring.

vangen. Binnen ons budget is er nog ruimte voor één opportunit­eit. In eerste instantie denken we dan hoofdzakel­ijk aan offensieve versterkin­g.”

Vosselaar teert straks op flink wat eigen jongeren die nog overwegend in een rijpingspr­oces zitten. Van gespierde taal is dan ook geen sprake. “We hopen op een zorgeloos seizoen. Ik zie ploegen met veel meer ervaring, die een hoofdrol zullen vertolken. Dat lijkt me te hoog gegrepen voor Vosselaar. Voor ons wordt het de uitdaging om ons achter die grote jongens te nestelen en ons zeker in de thuismatch­en te tonen. Daar proberen we de komende maanden naartoe te werken.”

Met Josip Vermeiren, Kamiel Schilders en Milan De Schutter waren drie jongens uit de kern afwezig op de eerste werkdag. Zij sluiten weldra aan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium