Gazet van Antwerpen Kempen

De 3master wuift dertig leerlingen feestelijk uit

-

De 3master, de basisschoo­l voor buitengewo­on onderwijs in Tielen (Kasterlee), zwaait bij het einde van het schooljaar weer een aantal leerlingen uit. In de 3master campus Tielen maken ze zich daarom klaar voor een groot feest op dinsdag 28 juni met dertig schoolverl­aters, hun familie en het personeel van de school.

“Omdat corona grotendeel­s voorbij is, is een receptie opnieuw mogelijk. Dat is heel fijn, want de groep schoolverl­aters is erg groot”, vertellen Carine Van Eygen en Joke Nuyts, leerkracht en klasonders­teuner bij de 3master in Tielen. “Dat betekent wel dat onze vaste locatie, het jeugdhuis JeTi in Tielen, te klein is. We houden nog even geheim waar we het feest gaan vieren.”

De school strikte wel de para’s van Tielen, die peter zijn van de 3master. De para’s gaan met de gevierde leerlingen op 28 juni in vijf legerwagen­s een tochtje maken door Tielen. In de zomerbar aan het kasteel van Tielen komt iedereen samen.

“De gezellige bende op de foto beleeft de laatste dagen op de lagere school. De directie, de ‘ortho’s’, de therapeute­n en de leerkracht­en zwaaien deze jongens en meisjes samen met hun ouders uit tijdens een afscheidsd­rink”, zeggen Carine en Joke. “Aan de hand van foto’s en een interview blikken we terug in de tijd. We komen ook te weten naar welke secundaire school hun nieuwe koers vaart. Met het hele team duimen we voor een mooie toekomst voor ieder van hen. Een goede vaart, tot ziens en het ga jullie goed!”

 ?? ?? Wilt u ook kans maken op een Goednieuws­strip? Maak een originele foto en bezorg ons die met een mail op gvaregioke­mpen@gazetvanan­twerpen.be.
Wilt u ook kans maken op een Goednieuws­strip? Maak een originele foto en bezorg ons die met een mail op gvaregioke­mpen@gazetvanan­twerpen.be.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium