Gazet van Antwerpen Kempen

HEET VAN DE TONG...

Vind jij het jammer dat ‘De Madammen’ op Radio 2 ermee stoppen?

-

Rustpunt

Ik vind het heel spijtig. Het programma was voor mij een rustpunt in deze woelige tijden.

LILIANE VANINGELGE­M, BERCHEM

Hoorde bij voormiddag

Jazeker,ik vind het super spijtig. De Madammen hoorden al die jaren bij mijn voormiddag. Luisteren en lachen terwijl ik bezig was met de dagelijkse taakjes. Tussen 10 en 12u kon alleen maar Radio 2 opstaan. Ik vind het heel erg dat hier nu een einde aan komt.

GABY HEIRSTRATE, BORSBEEK

Groot verlies!

Voor mij alleszins een groot verlies! Nu er eens vrouwen aan het roer stonden en niet alleen mannen ...

ROBERT BORMS, KASTERLEE

Ook gemist in Spanje

Ik vind het heel jammer dat dit programma gaat verdwijnen. Al die jaren ben ik hier in Spanje immers al een trouwe luisteraar. Madammen: veel succes bij jullie volgende project. Missen ga ik jullie alleszins. ROOSJE VAN BEVER, CALPE

Geen meerwaarde

Goed dat dit stopt. In den beginne zaten ze daar met drie tegen elkaar te kwekken en wat plaatjes te draaien. Men heeft toen na een tijdje wel ingezien dat dit pure geldverkwi­sting was en reeds ingegrepen om uiteindeli­jk met een of twee madammen per uitzending verder te doen. Voor mij geen enkele meerwaarde!

Ook het weerberich­t zouden ze trouwens beter afschaffen. Althans de bijdragen van Sabine Hagedoren dan toch. Elke keer zoiets van “vandaag waren er wolken en uit die wolken viel er regen”. En tien keer per uitzending: “lokaal dit en lokaal dat”. Kom jongens, schaf dit af, we leven in een tijd waarin iedereen het weer allang op zijn of haar eigen smartphone ziet.

FREDDY HOSTE, ERTVELDE

Pessimisti­sch

Voor mij is het hoog tijd dat ze stoppen! een pessimisti­scher programma bestaat er niet. Als ze niet minutenlan­g praten over dodelijke ziekten ongevallen of kanker dan is het over ander leed en verdriet. Helemaal niet opbeurend voor iemand die zelf vecht tegen kanker. Ik kan dus alleen maar zeggen: “Oef we zijn ervan af!”

NOEL LOGGHE, HOUTHULST

Liever muziek

Voor mij is dat absoluut geen probleem. Ik was namelijk toch geen fan van het programma. Sterker nog. Zulke programma’s waren voor mij zelfs een reden om bijna niet meer naar Radio 2 te luisteren. Radio is voor mij namelijk muziek met wat nieuws en info ertussen, maar niet hoofdzakel­ijk babbelen en nog slechts af en toe wat muziek. Maar ja, voor ieder wat wils natuurlijk.

LUC VERSTREPEN, PUTTE

Goede beslissing

Ik vind dit zeker een goede beslissing. Het programma heeft zijn houdbaarhe­idsdatum al lang overschred­en.

JAN VERHEYEN, TURNHOUT

STAF KAUWENBERG­HS,

 ?? FOTO BELGA ??
FOTO BELGA
 ?? FOTO © VRT - JOOST JOOSSEN ??
FOTO © VRT - JOOST JOOSSEN

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium