Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

“Een gelijkspel met een zure nasmaak”

- ROBIN VERCAMMEN

Heikant moest zich tegen Beringen na een 1-1-gelijkspel tevredenst­ellen met een punt, maar had gezien de kansen meer verdiend. Aanvoerder Robin Vercammen was achteraf dan ook ontgoochel­d.

“Dit gelijkspel zorgt toch voor een frustreren­d gevoel”, zegt Vercammen. “Vooral omdat we vorige week een beetje eenzelfde verhaal schreven. Toen kregen we ook minder dan we verdienden omdat we de kansen misten. Tegen Beringen was het niet anders. Als het bij de rust 2-0 staat, is de match gespeeld. In de tweede helft kregen we minder kansen en waren zij heel opportunis­tisch. Daarom zorgt deze uitslag toch voor een zure nasmaak.”

Vercammen zag ook positieve zaken. “Je kan er niet naast kijken dat we na drie speeldagen nog niet verloren en nog niet werden weggespeel­d. Eerlijk gezegd is deze goede start een beetje een verrassing na onze moeizame voorbereid­ing. 5 op 9 is natuurlijk niet slecht, maar het had eigenlijk 9 op 9 moeten zijn. Elk punt is voor ons belangrijk. Er gaan ook matchen komen waarin we geen punten zullen pakken en dan waren die vier bonuspunte­n mooi geweest. Zeker omdat ik het gevoel heb dat in deze reeks alle ploegen sterk aan elkaar gewaagd zijn. Dat wil zeggen dat het heel lang spannend zal blijven en dat elk punt van goudwaarde is. Bovendien hadden we bij winst volgende week de derby op Nijlen met de eerste plaats als inzet kunnen spelen.”

HOCKEY

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium