Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Friturist pakt uit met gevatte stunt na sausincide­nt aan McDonald’s

Robby van frituur ’t Patatje speelt in op viraal filmpje

-

Zaterdagav­ond werd een vrouw erg kwaad aan de McDonald’s in Burcht omdat ze haar sausjes niet zou meegekrege­n hebben. Het filmpje ging al vlug viraal en Robby van frituur ’t Patatje in Beveren speelde daar snel op in met een gevatte grap. Hij liet een T-shirt drukken met het opschrift ‘De saus zit in uw zakje, hoor’ en stond zo afgelopen zondag achter de toog van zijn frituur. “Er worden zelfs nog T-shirts bijgedrukt.”

Een sausje vergeten meegeven bij een bestelling, het overkomt de allerbeste friturist wel eens. Maar toen dat zaterdagav­ond - al dan niet - gebeurde bij de McDonald’s in Burcht ging de gedupeerde klant uit Sint-Niklaas door het lint. Er volgde een scheldtira­de en zelfs een schermutse­ling met omstaander­s. Zo beweerde de vrouw dat ze de politie wilde bellen. Het hele gebeuren werd gefilmd en later ook massaal gedeeld op sociale media. Het verhaal ging al gauw over de tongen in het Waasland en in heel Vlaanderen.

Robby Aps van frituur ’t Patatje uit Beveren-Waas speelt daar nu op gevatte wijze op in. Hij liet een T-shirt maken bij het Beverse bedrijf Gula Gifts met daarop de leuze: ‘De saus zit in uw zakje hoor’, gevolgd door een smiley. Daarmee doelt hij op de situatie bij McDonald’s met een vette knipoog.

Speciaal laten maken

“Ik heb het T-shirt zondag speciaal laten maken”, zegt Robby, die het T-shirt heel de zondag aanhad in zijn eigen frituur. “De reacties van de klanten waren heel positief. Maar ik wil hiermee absoluut niemand schofferen of uitlachen.

Het incident in Burcht ging snel over de tongen

Ik vond het gewoon een grappige situatie waar ik op heb ingespeeld.”

Bij Gula Gifts, waar het T-shirt gedrukt werd, zien ze blijkbaar

ook dat veel mensen het over het voorval hebben. “Ze gaan blijkbaar nog van die T-shirts laten bijmaken”, lacht Robby.

 ?? FOTO RR, DVK ??
FOTO RR, DVK

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium