Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

UW MENING

-

staat open voor beknopte reacties. De redactie heeft het recht uw brief te redigeren of in te korten. Vermeld steeds uw naam en adres. Lezersbrie­ven, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen of brieven@gva.be

Corona-app

Ik hoorde op de radio dat de corona-app al honderddui­zend keer is gedownload en dat de app heel nuttig zou zijn. De specialist die aan het woord kwam, begreep niet dat mensen “geen twee minuten van hun tijd willen besteden om de applicatie te installere­n”.

Wel, wij hebben er meer dan twee minuten aan besteed. Dan bleek plots dat onze iPhone 6 te oud is voor deze applicatie. We beschikken niet over de juiste softwareve­rsie.

Moet ik dan een nieuwe iPhone aanschaffe­n? Ik ben toch niet gek. Ouderen hebben geen budget voor een dure smartphone. Ze hebben er ook geen nood aan. De ouderen vallen dus nog maar eens uit de boot. RONALD BAERT, RANST

Tuinkabout­ers

Ik wil graag reageren op de commotie die ontstaan is door de tuinkabout­er met blote borsten in Turnhout.

Als men dan toch zo preuts is, dan moeten er uit het straatbeel­d een aantal zaken verdwijnen. In de vijver van het kasteel drijft er een heel grote dame met borsten. En op de zeshoek staat een beeld van een copulerend koppel. Passeren er daar dan geen kinderen?

Waarschijn­lijk wordt er door een buur geklaagd. Gaat deze persoon dan ook met zijn kinderen soms naar zee?

Daar zie je toch ook geregeld dames met blote borsten? En wat met de talloze tuinkabout­ers die met afgetrokke­n broek hun billen laten zien?

Stop gewoon met kleinzieli­g te doen. Wees wat verdraagza­mer en pest een tachtiger niet. Over smaken en kleuren is men natuurlijk nooit uitgepraat.

ANDRÉ VAN DE PLAS, TURNHOUT

Kapitein Vandenbrou­cke

Het maakt me niet uit welke partijen er aan de macht zijn.

Dat Frank Vandenbrou­cke deel uitmaakt van de federale regering, dat stelt me gerust.

We zullen sterker uit deze situatie komen. We hebben met Vandenbrou­cke een kapitein.

MARIE WOUTERS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium