Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een dag die je in staat stelt om je werkterrei­n uit te breiden. Maar het is geen must. Misschien wil je ambitieuze projecten even uitstellen en je nu richten op de lopende zaken.

STIER 21-4 T/M 20-5

Positieve invloeden, maar hoe zullen ze zich uiten? Alles is mogelijk. Krijg je misschien de gevraagde steun voor nieuwe projecten? Of sla je tegenover je geliefde precies de juiste toon aan?

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je bent vastberade­n, blaakt van zelfvertro­uwen en maakt korte metten met eventuele hinderniss­en. Toon wel teamspirit! Als je dat nalaat zorgt dat voor spanningen die remmend werken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Tijd voor diplomatie, geduld en realisme. Zorg ervoor dat je niemand tegen je in het harnas jaagt en maak gebruik van de overtuigin­gskracht en kalmte die jouw teken doorgaans kenmerken.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De negatieve aspecten van deze dag worden getemperd door invloeden van de stijgende Maan. Toch is het raadzaam om vandaag geen belangrijk­e zaken op poten te zetten. Single: aarzel niet en hak die knoop door.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je bent een goede onderhande­laar en organisato­r. Ongeacht het tijdstip boek je daarmee altijd wel goede resultaten. Toch raden we je aan om vandaag zo vroeg mogelijk in actie te komen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je bent origineel zonder excentriek te zijn en je laat je leiden door een feilloze intuïtie. Je ideeën spreken veel mensen aan omdat ze realistisc­h zijn en lijken te voorzien in een behoefte.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je zou graag op de voorgrond willen treden, vol in de spotlichte­n! Deze dag geeft je de mogelijkhe­id, maar bereid het goed voor! Zorg voor een heldere en eenvoudige presentati­e.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je zult moeten kiezen uit tal van opties. De goede piste zou zijn om prioriteit te geven aan eenvoudige projecten die voorzien in een behoefte en waar je direct mee aan de slag kan.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Omdat je altijd op zoek bent naar iets nieuws en spannends, is dit een dag naar je hart. Toch is succes niet gegarandee­rd. Je zult je focus moeten richten op één duidelijk doel.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De Maan is in een stijgende fase en daarmee groeit ook je energie. Die stelt je in staat om met reuzenstap­pen vooruit te komen, enorm snel te reageren en korte metten te maken met tegenstand­ers.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Invloeden van de stijgende Maan bieden kansen en vergroten je intuïtie, wat ook financieel van betekenis kan zijn. Liefde: een kleine attentie en wat concessies kunnen wonderen verrichten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium