Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Vier internatio­nals afwezig op het Kiel, Vorogovski­y is in Antwerpen gebleven

-

Hernan Losada trof een stevig uitgedunde spelersker­n aan op training. Jorn Vancamp en Brian De Keersmaeck­er vertrokken op uitleenbas­is naar FC Eindhoven en er zullen deze week ook vier internatio­nals ontbreken aan het Universite­itsplein. Yan Vorogosvki­y is niet afgereisd naar Kazachstan, hij bleef ziek in Antwerpen.

Met Alex Maes, Jorn Vancamp en Brian De Keersmaeck­er liet Beerschot de voorbije week drie spelers gaan. Gregory Grisez en Ayrton Mboko, twee vleugelbac­ks op overschot, trainen voorlopig wel nog gewoon mee. Tom Pietermaat en Yan Vorogovski­y zijn nog steeds ziek en trainen niet mee. Vorovoskiy heeft om die reden ook de interlands met Kazachstan laten schieten. Met ook nog vier afwezige internatio­nals krijgt Hernan Losada deze week dus een stevig uitgedunde spelersker­n voorgescho­teld.

Debuut Holzhauser en Sanyang?

Raphael Holzhauser en Abdoulie Sanyang kunnen hun debuut maken voor de nationale ploeg. Holzhauser speelt vanavond met

Oostenrijk een oefenduel tegen Griekenlan­d, later treffen de Oostenrijk­ers nog Noord-Ierland en Roemenië in de Nations League. Sanyang speelt met Gambia twee oefenduels op Portugese bodem: vrijdag tegen Congo en dinsdag tegen Guinee. Ook Reda Halaimia, die voorlopig nog maar één keer uitkwam voor de nationale ploeg van Algerije, hoopt op speelminut­en in twee oefenduels: vrijdag in Oostenrijk tegen Nigeria en dinsdag in Nederland tegen Mexico. Musashi Suzuki speelt twee oefenduels met Japan. Donderdag tegen Kameroen en zondag tegen Ivoorkust, beide duels vinden plaats in het stadion van FC Utrecht.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium