Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

“We waren er te gerust in”

-

De voorbije seizoenen slaagde Lippelo er na een promotie naar derde provincial­e nooit in om zich te redden. Daar wil het dit seizoen veranderin­g in brengen. Na een zege tegen Oxford Hemiksem twee weken geleden nam het zondag de maat van Turk Sport. Met een hattrick had Tim Loyens een groot aandeel in de 5-2-overwinnin­g.

“Nochtans was Turk Sport de betere ploeg. Het had het meeste balbezit en speelde met erg veel druk naar voor. Wij moesten de wedstrijd een beetje ondergaan, maar we hebben wel zo goed als aan honderd procent afgewerkt en dat heeft uiteindeli­jk de doorslag gegeven”, vertelt Tim Loyens, die het enige doelpunt van de eerste helft scoorde en in de tweede helft de 4-0 op het bord zette. “Ondanks die comfortabe­le voorsprong kwam Turk Sport met twee doelpunten in drie minuten opnieuw in de match. Waarschijn­lijk waren wij er te gerust in. Gelukkig trof ik kort daarna voor de derde keer raak en was de wedstrijd gespeeld.”

Dankzij de tweede zege van het seizoen heeft Lippelo zes punten en staat het netjes in de buik van het klassement. “Daar willen we graag blijven staan. Als we op deze manier blijven spelen en geregeld onze punten kunnen halen, dan zou het dit seizoen wel eens kunnen lukken om het behoud te verzekeren.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium