Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

“We laten kopjes niet hangen”

- JONAS BOSMAN YVES MICHELET

Pakte het buitenshui­s 4 op 6, dan moet Kieldrecht het op het eigen Kriekeputt­e nog zonder punten stellen. Zaterdag had Kruibeke genoeg aan een doelpunt van Felix om te winnen.

Won Kruibeke terecht?

Jonas Bosman: “Ik zou eerder van een gelijkopga­ande wedstrijd spreken. Voor rust hadden wij een geweldige mogelijkhe­id, die we jammer genoeg niet wisten te benutten. Na de rust voetbalden we met veel druk naar voor, maar het bleek niet eenvoudig om tegen een stug Kruibeke tot kansen te komen. Uiteindeli­jk slikten we een kwartier voor tijd die goal. Dat kregen we niet meer rechtgezet.” Het lijkt wel of de wedstrijde­n voor jullie net iets te lang duren?

“Ook tegen Beervelde en

Zaffelare gaven we in de slotfase punten prijs. Toen stonden we wel telkens met tien en hadden we pech dat nog ergens een bal fout viel. Maar het klopt, we moeten nog wat scherper zijn in het laatste deel van de wedstrijd.” Staan jullie met 4 op 12 onder jullie waarde geklasseer­d?

“We moeten toegeven dat we op meer hadden gerekend en gezien het spelniveau was dat ook mogelijk geweest. Ook al hebben we qua punten een tegenvalle­nde start, we zijn niet de groep die nu de kopjes laat hangen of tegen elkaar begint te zeuren. We kijken vooruit en zullen er alles aan doen om de komende weken wel punten te sprokkelen. Nu al is duidelijk dat de reeks weer evenwichti­g en zwaar is. Toch willen wij beter doen dan de voorbije twee seizoenen en mikken we op een plaats in de linkerkolo­m. De club haalde daarvoor enkele gerichte versterkin­gen binnen. Die jongens staan in de ploeg en toonden al een meerwaarde te zijn. Ik zie het echt wel goedkomen.”

VOETBAL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium