Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Weldra op restaurant in eigen woonkamer via Uber Eats

Lekkere gerechten van lokale restaurant­s bestellen

-

Vanaf woensdag 7 oktober kan je ook in de regio Sint-Niklaas via Uber Eats lekkere gerechten van lokale restaurant­s bestellen zonder dat je de deur uit moet.

populaire bezorgserv­ice Uber Eats is al enkele jaren in heel wat Belgische grootstede­n actief. Vanaf woensdag 7 oktober dus ook in Sint-Niklaas. De keuze voor deze nieuwe stad is gebaseerd op data die aantonen dat er rond Sint-Niklaas veel interesse is in de bezorg-app. Uber Eats werkt in SintNiklaa­s samen met bekende ketens als McDonald’s, Balls & Glory en Pizza Hut. Maar ook maaltijden van lokale restaurant­s zoals Brass Monkey, BE JACKS en Pom De Tair aan huis bezorgd.

Toegankeli­jk voor iedereen

“We hopen dat we het restaurant­gevoel bij de mensen thuis kunnen brengen en kijken uit naar de samenwerki­ng met lokale restaurant­s in Sint-Niklaas”, alDe

Vanaf woensdag 7 oktober kan je ook in Sint-Niklaas bij Uber Eats bestellen.

dus Kamilla Lambotte, General Manager Uber Eats België. “Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbe­zorging

in deze stad zien toenemen en wil dit voor iedereen toegankeli­jk maken.”

Het bestellen gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met Bancontact, creditcard of PayPal. Zodra de bezorgpart­ner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpart­ner haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling contactloo­s.

Als openingsac­tie krijgen nieuwe gebruikers in Sint-Niklaas die voor tenminste 20 euro aan eten bestellen (exclusief leveringsk­osten, red.), met de kortingsco­de GOESMJEIRE­N 15 euro korting op twee bestelling­en. De code is geldig tot en met 8 november.

 ?? FOTO UBER EATS ??
FOTO UBER EATS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium