Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De stijgende Maan is doorgaans positief maar kan vandaag wat verwarring veroorzake­n. Richt je daarom op lopende zaken of kwesties waarmee je bekend bent. Liefde: je wil veel, maar wat heb je zelf te bieden?

STIER 21-4 T/M 20-5

De Maan zorgt voor turbulenti­e, de dag is doorspekt met kleine verplichti­ngen en ook met veel onzekerhei­d. Single pas op, een onbeduiden­de flirt kan tot een ravage leiden.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De stijgende Maan kan zorgen voor een gespannen sfeer. Het is in je eigen belang om een delicate affaire zo snel mogelijk achter de rug te hebben, anders krijg je er gegarandee­rd hoofdpijn van.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Alle zaken die je sinds het begin van de week op je schouders hebt genomen, lijken nu op rolletjes te lopen. Waarschijn­lijk kun je inmiddels wat stoom afblazen en je richten op je relaties.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je gaat recht op je doel af en kent geen pardon. Je credo is om alles wat binnen handbereik is naar je toe te halen. Liefde: hét moment om je gevoelens kenbaar te maken of om iets goed te maken.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Supergedis­ciplineerd als je bent, denk je na over je prioriteit­en en ga je pas daarna over tot actie. Houd je planning goed in de gaten om problemen te vermijden en zorg dat je ruim in de tijd zit.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Het zal een race tegen de klok worden om alles wat je op je lijstje hebt staan daadwerkel­ijk te bereiken. Gemakkelij­k is het niet, maar je hebt energie en werkt stoïcijns verder.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De stabiele situatie geeft je vertrouwen. Je kunt je zelfs de luxe permittere­n om een paar gewaagde dingen te ondernemen. Verder lijken privé-zaken al je aandacht op te eisen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je bent nauwkeurig en hebt gevoel voor detail. Probeer om toleranter te zijn tegenover degenen die iets minder met deze eigenschap­pen gezegend zijn. Uiteindeli­jk komt dat ook jou ten goede.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Alles wijst erop dat je je verplichti­ngen serieus neemt, maar het is niet verkeerd om ook eens te kijken naar wat er tegenover staat. Liefde: de avond is helemaal voor jou en je geliefde.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Terwijl anderen zich druk maken over nietszegge­nde zaken, volg jij onverstoor­baar de weg die je had uitgestipp­eld. Dankzij je intuïtie ontdek je interessan­te afkortinge­n.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Waarom je soms wordt bestookt met vragen? Vanwege je hartelijkh­eid, omdat je altijd klaar staat voor anderen, maar natuurlijk ook vanwege je kennis van zaken. Een gunstige dag voor jouw teken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium